Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että Suuliteatterin näytökset kesän 2020 ja 2021 osalta on PERUTTU vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. "Vain mökkilelämää" -esitysten peruuntumilnen on erittäin valitettavaa ja päätös on ollut raskas, mutta katsojien sekä teatterin henkilökunnan terveys on meille ensisijisen tärkeää. Toivotamme kaikille voimia poikkeukselliseen tilanteeseen, toivottavasti näemme jälleen kesällä 2022! 

Terveisin Sastamalan Suuliteatteri

Sastamalan Suuliteatteri esittää kesällä 2020 näytelmän Vain mökkielämää


Suomalaiset ovat mökkikansaa!

Loman alettua mökille mennään lataamaan akkuja. Usein tosin käy niin, että odotettu mökkiloma vie viimeisetkin voimat...

Suuliteatterin uusin näytelmä kuvaa riemastuttavalla tavalla kesää Suojärven rannalla.


Miten naapurit sietävät toisiaan? Minkälainen yllätys odottaa uusia mökkelijöitä, jotka ovat ostaneet mökkinsä talvella järven ollessa jäässä?

Tunnistaako katsoja itsensä hupaisissa henkilöhahmoissa? Näihin vastaukset saat kesällä 2020 Suuliteatterissa.

P.s. Näytelmä soveltuu niin lapsille kuin aikuisillekin. Esitys tarjoaa vinkkejä myös kiinteistönvälittäjille!


Suuliteatteri sijaitsee luonnonkauniilla Hyrkin alueella, vain 3 km päässä Sastamalan  kaupungin keskustasta. Teatteri on nimensä mukaisesti rakennettu vanhaan puimasuuliin, joten kesäiset sadekuurot tai paahtava auringonpaiste eivät haittaa teatterielämystä. Niin esiintymislava kuin katsomokin mukavine penkkeineen ovat kokonaan katetussa tilassa, minkä lisäksi yleisön viihtyvyyttä lisäävät sisävessat (myös inva-wc). Teatterimme on täysin esteetön, mahdollistaen myös pyörätuolilla pääsemisen katsomoon.